GEZOCHT: MEDEWERKER WASSERIJ BVV BARENDRECHT

Voor de eigen wasserij van BVV Barendrecht heeft de club komend seizoen plaats voor een nieuwe medewerker die op een aantal momenten in de week de was doet voor ons eerste elftal en enkele andere teams. Op de maandagen betreft dit de wedstrijdkleding van een aantal selectie- en breedtesport teams. Daarnaast traint ons eerste elftal op maandag, dinsdag en donderdagavond en moet op een aansluitend moment de gebruikte trainingskleding gewassen worden. De werktijden zijn in overleg.

De binnenkomende was is voornamelijk voetbal- en trainingskleding. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren, wassen, drogen en vouwen van de was. BVV Barendrecht beschikt over 2 grote wasmachines en drogers die voldoende zijn voor het huidige aanbod aan was. Deze functie is voor een langere tijd en heeft een terugkerende verplichting. Daarom is er ook een passende vergoeding beschikbaar voor de medewerker die de wasserij komt versterken.

Heb je interesse om aan de slag te gaan als wasserijmedewerker, krijg jij een goed gevoel als onze voetballers weer een schoon tenue op het veld verschijnen en wil je onderdeel zijn van onze vereniging of vrijwilligersteam? Neem dan contact op met bestuurslid Jan Versluis via telefoonnummer 06-55770903. Ook als je nog vragen hebt over de inhoud van de taken kun je contact opnemen met Jan voor een nadere toelichting.