GEZELLIGE EN SUCCESVOLLE ‘BOUTMIDDAG’ OP DE BVV

Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag vond, zoals gebruikelijk in het laatste voetbalweekend voor de feestdagen, de jaarlijkse ‘boutmiddag’ plaats in de kantine van de BVV. Het werd een hele gezellige, druk bezochte en uiterst sfeervolle middag die extra luister bij werd gezet door zanger Andy.

De lotenverkoop voor het welbekende Rad van Fortuin was een groot succes en leverde bijna € 2.500,- op. Op verzoek van Cees Romein, één van de grote animators van dit evenement, wordt de opbrengst gestort op de speciale spaarrekening van de BVV die geopend is voor onze nieuwbouwplannen.

Het bestuur wil langs deze weg nogmaals alle kantinemedewerkers, de dames van de lotenverkoop en de bediening van het Rad en uiteraard Cees hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet afgelopen zaterdag.

Voorts wil het bestuur iedereen fijne feestdagen en een geweldig begin van het nieuwe jaar wensen. Wij hopen velen van u te mogen verwelkomen op onze traditionele nieuwjaarsreceptie, die in het nieuwe jaar op zaterdag 4 januari vanaf 16.00 uur in de kantine gehouden zal worden.