GEWELDIGE KNVB FINALEDAG OP DE BONGERD

Zaterdag vond bij BVV Barendrecht op sportpark De Bongerd de jaarlijkse finaledag van de KNVB districten West I en II plaats. Maar liefst 92 teams, jeugd, senioren, dames en veteranen kwamen in actie om de felbegeerde KNVB-beker mee naar huis te nemen.

Al met al een gigantische op gave voor de BVV om één en ander in goede banen te leiden. Los van wat opstartproblemen in de ochtend en verkeersperikelen op en rond het sportpark werd het, mede door het mooie weer, een fantastische dag waar de voetballers/voetbalsters, jong en oud, van hebben genoten.

Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder de tomeloze en gigantische inzet van de vele vrijwilligers van de BVV op en rond de velden, de parkeerplaatsen, de kleedkamers maar bovenal in de kantine waar een grote groep vrijwilligers zich letterlijk de hele dag in het zweet werkte om iedereen van een natje en een droogje te voorzien.

Het bestuur wil dan ook alle mensen die meegewerkt hebben om van deze dag een succes te maken, heel hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet. Tenslotte ook dank aan de KNVB om deze finaledag aan de club te gunnen. Hopelijk mogen wij ook komend jaar weer als gastheer optreden.

|
(Foto: Felicia Vermaas)