GENOOTSCHAP BVV SCHENKT CLUB NIEUWE TV-SCHERMEN

Het ‘Genootschap BVV’, een groep ondernemers die nauw betrokken is bij BVV Barendrecht, heeft de club deze maand een mooie schenking gedaan in de vorm van nieuwe TV-schermen. Op twee plekken in de kantine en in het jeugdhonk zijn deze schermen inmiddels geïnstalleerd. De schermen kunnen onder meer gebruikt worden voor presentaties aan de jeugd en de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Ronald Janssen (links) en Peter de Bondt (rechts) zijn de twee initiatiefnemers van het ‘Genootschap BVV’. Deze groep ondernemers hebben zich ten doel gesteld om BVV Barendrecht waar nodig op diverse manieren te ondersteunen. Dit kan door het meedenken met de club/het bestuur over diverse zaken, maar ook middels van het beschikbaar stellen van financiële middelen zoals voor de aanschaf vand e TV-schermen.

Het genootschap telt momenteel 15 leden en Ronald en Peter hopen dit aantal in de komende tijd nog verder uit te bouwen. Naast de ondersteuning van de club worden er voor de leden ook jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd. Zo is het gezelschap afgelopen jaar naar de Formule 1 race in Monza geweest en staat er voor eind september een trip naar het Zuid Spaanse Marbella gepland, waar ook weer de nodige activiteiten worden ondernomen.

Mocht u interesse hebben om zich aan te sluiten bij het Genootschap BVV, neemt u dan gerust contact op met Ronald Janssen, Peter de Bondt of met BVV-voorzitter Martin Seltenrijch.