GELIJKSPEL BARENDRECHT 2 TEGEN RIJNSBURGSE BOYS 2

Het tweede elftal van BVV Barendrecht heeft zaterdag een knap resultaat behaald. Tegen het hooggeklasseerde Rijnsburgse Boys werd het 2-2.

Op de eigen Bongerd kwamen de Barendrechtse beloften op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Qjell Krolis (foto). Barendrecht kreeg daarna een uitgelezen kans om die voorsprong te vergroten, maar de van een blessure herstellende Burak Dogan miste een penalty.  Rijnsburgse Boys kwam voor rust nog op gelijke hoogte.

Ook na rust kwam Barendrecht echter weer op voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Jacco van de Wijdeven (2-1). Net als in de eerste helft, kwamen de gasten uit Rijnsburg toch langszij (2-2). Barendrecht kreeg nog diverse mogelijkheden om toch te winnen, maar Rijnsburgse Boys bleef overeind ondanks aandringen van en kansen voor Barendrecht op de winst.