G-VOETBALLERS VERKOPEN ZATERDAG OLIEBOLLEN

Het einde van het jaar komt alweer in zicht, en dus is het tijd voor oliebollen! Komende zaterdag doet zich al een uitstekende gelegenheid voor om die in huis te halen. Dan verkopen de G-voetballers namelijk oliebollen in de kantine van BVV Barendrecht.

De opbrengst van de oliebollenverkoop gebruiken de G-teams voor hun jaarlijkse trainingsweekend, dat in de loop van het seizoen plaatsvindt. Hoe meer oliebollen er worden verkocht, hoe leuker dat weekend voor de G-voetballers dan ook kan worden. Zowel G1 als G2 steken zaterdag daarom graag de handen uit de mouwen om dat mogelijk te maken, en staan vanaf 09.15 tot circa 17.00 uur klaar in de kantine voor de verkoop.

De oliebollen worden beschikbaar gesteld door Ron Hoppema, die met zijn bedrijf RHM Projecten sponsor is van de G-voetballers en in december met een eigen oliebollenkraam op ’t Vlak staat. Reden te meer om niet alleen komende zaterdag een paar smakelijke bollen te kopen bij de G-voetballers, maar later in december ook nog een keer langs de oliebollenkraam van Ron te gaan.