FIDUS CUP VOORBIJ VOOR BARENDRECHT NA ZEPERD TEGEN FC IJSSELMONDE

BVV Barendrecht is dinsdagavond uitgeschakeld in de Fidus Cup, het regiotoernooi in het Rijnmond-gebied. De drievoudig winnaar van het regiotoernooi in het Rijnmond-gebied verslikte zich op het eigen sportpark De Bongerd in de zaterdagtak van FC IJsselmonde.

In de eerste helft was Barendrecht nog de bovenliggende partij. De rood/witten kwamen tien minuten voor de rust op voorsprong door een doelpunt van Ugur Altintas (1-0). Na rust bleef er echter weinig over van de favorietenrol van Barendrecht, dat derdeklasser FC IJsselmonde na een uur via Buschakhi op gelijke hoogte zag komen (1-1). Tien minuten later zorgde Sydney van Gelder zelfs voor een 2-1 voorsprong voor de Rotterdammers. Barendrecht bleek in het restant niet bij machte het tij nog te keren, waardoor FC IJsselmonde voor een stunt zorgde door Barendrecht in eigen huis uit te schakelen.

Zaterdag komt Barendrecht weer in competitieverband in actie. Dan is DVS ’33 de tegenstander.