FERRY VAN LARE WORDT ASSISTENT-TRAINER BVV BARENDRECHT

Ferry van Lare (archieffoto)

In de technische staf van het eerste elftal voor komend seizoen vinden twee wijzigingen plaats. Ferry van Lare wordt assistent-trainer van het eerste elftal. De positie van teammanager is voor komend seizoen nog vacant.

Jermaine Sandvliet heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als assistent-trainer bij het vlaggenschip. Jermaine benadrukt dat de reden van zijn vertrek niets te maken heeft met het teleurstellend verlopen seizoen, maar dat hij werk, privé en het trainerschap niet langer kan combineren. BVV Barendrecht betreurt maar respecteert uiteraard zijn beslissing en is hem zeer dankbaar voor de enthousiaste en bevlogen wijze waarop hij zijn rol als assistent-trainer sinds de zomer van 2012 heeft ingevuld. Daarvoor was Jermaine ook vijf jaar speler van het eerste elftal. Jermaine heeft aangegeven wel graag betrokken te willen blijven bij de club en zal op verzoek ook scoutingswerkzaamheden gaan verzorgen. Begin volgend seizoen wordt er uiteraard nog op gepaste wijze afscheid genomen van Jermaine.

Zijn vervanger in de technische staf is reeds bekend: voormalig Barendrecht-speler Ferry van Lare wordt vanaf volgend seizoen assistent-trainer bij de Bongerdbewoners. Ferry stopte twee jaar geleden als voetballer, na een lange carrière als topamateur bij onder andere ASWH, Barendrecht (foto) en SC Feyenoord. De afgelopen twee seizoenen was hij assistent-trainer bij het eerste elftal van ASWH. Zijn rijke ervaring als speler en het feit dat Ferry de club en cultuur al kent maakt dat BVV Barendrecht hem als een welkome aanvulling ziet van de technische staf.

Jack van den Berg (hoofdtrainer), Frans Brienen (assistent-trainer), Martin van Wingerden (keeperstrainer) Ab Outjes (verzorger), Cees Krijgh (verzorger), Ad Onnink (hersteltrainer), Carlo Teunissen (video-analist), Wim Huisman (wedstrijdanalist) en Aad Janssen (materiaalman) maken ook volgend seizoen deel uitmaken van de technische staf van het eerste elftal. De positie van teammanager is nog wel vacant: Arend van Oosten heeft helaas aangegeven volgend seizoen te stoppen in die rol.  De BVV is clubman Arend uiteraard ook zeer dankbaar voor zijn inspanningen en betrokkenheid in de afgelopen periode. Voor de rol van Teammanager zoekt de club nog geschikte kandidaten. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Gert van der Wal (06-47043625 of via voetbalzaken@bvvbarendrecht.nl).