EXCELSIOR/BARENDRECHT VROUWEN STARTEN MET BELOFTENTEAM

De vrouwen van Excelsior/Barendrecht starten met ingang van het seizoen 2019-2020 met een beloftenteam. Dit beloften team wordt een opleidingsteam voor Excelsior Barendrecht Vrouwen, dat uitkomt in de Eredivisie.

Talentvolle meiden
Door het opzetten van een beloftenteam, wil Excelsior/Barendrecht nog meer aandacht en mogelijkheden creëren voor jonge talentvolle meiden die topsport willen bedrijven. Daarnaast zal het team voorbereid worden op de overstap naar de BVO beloftencompetitie van de KNVB. In het seizoen 2020-2021 zal Excelsior Barendrecht officieel toetreden tot deze competitie.

Mooie stap
Deze stap past binnen de ambities van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht, die al jaren voorstander zijn van het vrouwenvoetbal in de regio. Mede daardoor is de samenwerking in het seizoen 2017-2018 tot stand gekomen voor het Eredivisie vrouwenteam. “Nadat wij het afgelopen seizoen enorm veel stappen vooruit hebben gezet binnen de Eredivisie, zullen we met het opzetten van dit wederom weer een mooie stap zetten binnen de ontwikkeling van de organisatie”, zegt Richard Mank, hoofdtrainer Excelsior Barendrecht Vrouwen.

Aanmelden
Meiden tussen de 17 en 21 die interesse hebben om te komen voetballen bij Excelsior/Barendrecht, kunnen hun voetbal cv en motivatie sturen naar beloften@excelsiorbarendrecht.nl.