Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RAD VAN AVONTUUR EN LIVE MUZIEK

15 december 2018

Het kantineteam van BVV Barendrecht organiseert op zaterdagmiddag 15 december een gezellige afsluiting van het kalenderjaar. Met het Rad van Avontuur zijn die middag mooie prijzen te winnen. De aanstaande prijswinnaars kunnen zich onder meer opmaken voor smakelijke kip, rollade, gourmetschotels, oliebollen en diverse tegoedbonnen van Barendrechtse ondernemers. Door lootjes te kopen maken bezoekers kans op de verschillende prijzen.

Wie liever geen gokje waagt, maar wel een gezellige middag wil beleven, kan uiteraard ook gewoon terecht in de kantine van de club. Zanger Andy zorgt namelijk voor een feestelijke muzikale omlijsting van de jaarafsluiting. Andy is een gewaardeerd en ervaren allround zanger die met diverse bekende artiesten op verschillende podiums heeft gestaan. Met zijn vrolijke en innemende verschijning is hij een graag geziene artiest op feesten. Ook bij BVV Barendrecht heeft hij er al regelmatig voor gezorgd dat het dak eraf ging op sportpark De Bongerd.

De afsluitingsmiddag begint omstreeks 15.30 uur, als ook het eerste elftal aftrapt tegen VVSB in Noordwijkerhout. Dat duel is live te zien in de kantine van de BVV. In de rust van dat duel zal het Rad van Avontuur gaan draaien. Het belooft dus een gezellige middag te worden bij BVV Barendrecht op zaterdag 15 december!

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Evenement Categorie: