EERSTE THUISZEGE VAN SEIZOEN VOOR BARENDRECHT 2

Barendrecht 2 heeft zaterdag haar eerste thuisoverwinning in de competitie geboekt. De beloftes van Capelle werden met 2-0 verslagen. In de eerste helft was het team van trainer Erwin van der Woerdt heer en meester, maar werd er maar één keer gescoord door de rood/witten. De fraaie treffer werd gemaakt door Marouane Bakour. Na rust zakte het niveau weg, al wist Barendrecht wel kansen te creëren. Ook Capelle was op sportpark De Bongerd een aantal keer gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker. Vlak voor tijd stelde Barendrecht 2 de zege definitief veilig, toen John Reinsma de score verdubbelde. Dat was tevens de eindstand.

Vorige week werd ook geloot voor de volgende ronde van de districtsbeker. Daarin speelt Barendrecht 2 een uitwedstrijd tegen Voorschoten ’97. De beloften bereikten vorig weekend de tweede bekerronde door het eerste elftal van Smitshoek te verslaan (3-2). Voorschoten ’97 kwam in de eerste ronde overigens niet in actie, omdat de ploeg was vrijgeloot.