EERSTE PUNTVERLIES VOOR BARENDRECHT ONDER-23

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zaterdag voor het eerst puntverlies geleden in de eerste divisie B. Na twee overwinningen moesten de rood/witte beloften zaterdag genoegen nemen met een gelijkspel.

In een matige wedstrijd speelde Barendrecht Onder-23 een slordige eerste helft, met veel foute passes en balverlies. Tegenstander Quick ’20 deelde in de malaise, met een 0-0 ruststand als logisch gevolg. In de tweede helft veranderde het spelbeeld in eerste instantie niet, totdat Brent van der Hilst de wedstrijd open brak: met een subtiele voetbeweging scoorde hij de 1-0. Helaas was het al na 10 minuten gedaan met de voorsprong, want door een fout kwam Quick ’20 al snel op gelijke hoogte (1-1). In die stand kwam geen verandering meer, waardoor Barendrecht naar de tweede plaats op de ranglijst zakte. Koploper DVS ’33 heeft een punt meer dan de Bongerdbewoners, maar speelde ook al een wedstrijd meer dan Barendrecht.