DRUK BEZOCHTE 35+ PUBQUIZ ZEER GESLAAGD

Afgelopen vrijdag 10 maart werd er voor het eerst een 35+ pubquiz in de kantine van BVV Barendrecht georganiseerd. Met een enorme opkomst, een spetterend optreden van de professionele quizmaster en humoristische entertainer Ray Martin, een hilarisch intermezzo van 35+-oprichter Willem van Rijn, een passend afscheidscadeau voor erelid Cees Romein en een uitreiking van twee oeuvreprijzen voor twee oudgedienden was deze avond zeer geslaagd.

BVV43 winnaar pubquiz

Het winnende pubquizteam werd BVV43, bestaande uit de 35+ spelers Wim Stolk, Bastiaan Booij, Marcel Seltenrijch en Michel van Keulen, die ook de individuele pubquiz-prijs won met een etentje bij Bonheur by Lust. “Het mooie aan een pubquiz in teamverband spelen, is dat iedereen zijn steentje bijdraagt. De voetbalvragen waren een kolfje naar mijn hand, onze captain Marcel is geboren met een gettoblaster in zijn handen, dus die wist alles van muziek, Bastiaan rijdt acht keer per jaar de Ronde van Vlaanderen en wist alles van wielrennen. En Wim, die schrijft zo snel en zo verschrikkelijk duidelijk. Dat is óók belangrijk. Belangrijkste is dat het doel van de avond bij ons groepje meer dan geslaagd is: het was enorm gezellig. Dank aan de organisatie!”, aldus eindwinnaar Michel. Zijn Captain Marcel vult aan: “We nemen nu als BVV43 alweer een aantal seizoenen met veel plezier deel aan de Renes 35+ competitie op woensdag. Erg leuk hoe Viktor en Jeroen de 35 plus een nieuwe impuls hebben gegeven met o.a. activiteiten als deze. We vonden het een zeer geslaagde avond en hebben veel gelachen.

Uitreiking cadeau lid van verdienste en twee oeuvreprijzen
“Leuk zo die foto’s, bedankt voor de avond en erg leuk en attent wat de huidige coördinatoren hebben gedaan met een afscheidskado voor lid van verdienste (67 jaar!) Cees Romein en twee oeuvreprijzen voor founding father Willem van Rijn en ik. Wordt gewaardeerd! Dat we met elkaar in de 35+ nog maar vele mooie, sportieve en gezellige momenten mogen beleven! Zo’n avond als gisteren zorgt voor nog meer verbinding en enthousiasme binnen de 35+ groep, super initiatief geweest”, aldus voormalig 35+ coördinator Marcel Louter. Waarbij de aanwezige interim-voorzitter Jeroen Nagtegaal aanvult: “Ik heb niet alleen als deelnemer een hele gezellige avond beleefd, maar ben als bestuurslid ook trots dat we zo’n bloeiende 35+ afdeling hebben. Daardoor blijven onze leden tot op hoge leeftijd sportief actief voor de BVV, maar zijn ze ook maatschappelijk aan de club verbonden. De opkomst bij de pubquiz met ruim 140 deelnemers is daar een uitstekend bewijs van.”

Voor de agenda: op 10 mei vindt op De Bongerd voor het eerst een BVV Voetvolleytoernooi voor alle vierentwintig 35+ teams plaats. Tevens komt een vervolg met pubquiz master Ray Martin op vrijdag 8 maart 2024. Save the dates!

Linksboven met de klok mee: 35+ coördinatoren Viktor Steijger en Jeroen van Weijen reiken namens de 35+ groep beeldje uit aan Cees Romein. Rechtsboven: dankwoord voormalige 35+ coördinatoren van Willem van Rijn en Marcel Louter na ontvangst 35+ oeuvreprijzen. Rechtsonder: pubquiz winnaar BVV43 op de foto met links quizmaster Ray Martin, Michel van Keulen, Marcel Seltenrijch (onder) en Wim Stolk en Bastiaan Booij. Linksonder: het enthousiaste barpersoneel met de vier dames en spelersvrouwen van 35+ team REJO: Jan Kooyman, Laura Uijl, Carla Verdonk, Cees Romein, Ela Sluimers en Esther Huitink.