DRINGEND OP ZOEK NAAR VERZORGING BIJ BVV SELECTIETEAMS

Seizoen 2023-2024.

Beste mensen, voor genoemd seizoen zijn we dringend op zoek naar verzorgers-sters. Eén van de verzorgers van ons eerste elftal neemt afscheid en nog een aantal teams komen in het nieuwe seizoen (2023-2024) zonder verzorging te zitten als we geen nieuwe aanmeldingen vinden.

Kent u iemand die de papieren Sportverzorging heeft en graag een selectie team wil begeleiden op tijdens de wedstrijddagen, wilt u mij dan a.u.b. bellen!(0653518611)

Wat ook een optie is om als BVV lid de Sportverzorging opleiding te kunnen volgen en de kosten worden terug betaald onder voorwaarden van een 2 jarige verzorgingsovereenkomst.

Een ‘kans voor open doel’ dus!

Wilt u die niet missen? Neem dan contact op met coördinator Pieter van Hengel via 06-53518611 of verzorging@bvvbarendrecht.nl.

Laat de club niet in de steek en zorg er samen met ons voor dat we de huidige kwaliteit van verzorging voort kunnen zetten!

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Avatar foto
Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coördinator van de BVV Barendrecht. Tot die tijd was Pieter werkzaam als politie studenten praktijkcoach bij de Recherche in Rotterdam Zuid. Vanaf 1 dec. 2020 is Pieter met pension.