DRIE BVV-NOMINATIES VOOR SPORTGALA GEMEENTE BARENDRECHT

BVV Barendrecht is met drie nominaties vertegenwoordigd onder de kandidaten voor het Sportgala van de gemeente Barendrecht. Woensdagavond werden de genomineerden bekend gemaakt voor het Barendrechtse Sportgala 2020, waarin het voorgaande sportjaar centraal staat.

In de categorie ‘Sportman van het Jaar’ is Ramy Salem een van de drie genomineerden. De buitenspeler van Barendrecht 1 stond het gehele vorige seizoen aan de kant wegens een zware blessure en maakte dit najaar zijn rentree op het hoofdveld van sportpark De Bongerd. Sinds Ramy weer fit is, is hij een vaste waarde in het basiselftal van trainer Jack van den Berg.

Ook een andere veldspeler maakt kans op een eretitel tijdens het Barendrechtse sportgala. Sandra van der Beek, speelster in het tweede G-team van de rood/witten, is een van de drie kandidaten voor de titel ‘Parasporter van het jaar’. De 32-jarige Sandra is al geruime tijd een vaste waarde in de G-afdeling van BVV Barendrecht en is een van de kanshebbers voor het Sportgala.

De laatste BVV-genomineerde is niet meer op het veld actief, maar in het vrijwilligerskader van de voetbalclub. Rob van den Eijnden was ruim zestien jaar medeverantwoordelijk voor het technische beleid van het eerste elftal van BVV Barendrecht. Afgelopen zomer droeg hij zijn taken over aan bestuurslid Gert van der Wal (voetbaltechnische zaken). Rob is nog altijd een trouw bezoeker van de wedstrijden van het eerste elftal.

BVV Barendrecht feliciteert alledrie de kandidaten met hun nominatie! De 43ste editie van het Sportgala vindt plaats op vrijdag 6 maart in het clubhuis van Hockeyclub Barendrecht.