De tijd gaat dringen! Verzorging BVV heeft u nodig!

Beste mensen, al eerder hebben we gevraagd naar verzorgers/sters om ons team te ondersteunen, helaas zonder enige reactie. Met een enkele week start het seizoen 2020-2021 weer en we zoeken nog ‘dekking’ voor onze verzorging op één Zaterdag in de maand.  Ben jij verzorger/ster of wil je dit worden, neem contact op met onze coördinator Pieter van Hengel, dan helpen wij jou verder op de rails.

Bereikbaar via: verzorging@bvvbarendrecht.nl  of bel mij even op 0653518611

Het kan toch niet zo zijn dat we met ruim 2000 leden onze jeugd in de steek laten (of toeschouwers) als die verzorging nodig hebben. Dit laten wij ons toch niet gebeuren, sta op en meldt je a.u.b. aan. Top!

We laten onze geblesseerde Jeugd op zaterdag(en) toch niet voor een gesloten deur van VZ 21 staan, dan moeten we ons m.i. schamen!?    😉 

Alvast bedank,

Namens het team,

Pieter.

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coordinator van de BVV Barendrecht. In het dagelijkse leven is hij Praktijkcoach bij de Recherche op Zuid, bureau Zuidplein. De studenten doen onder leiding van hem hun stage(s) en dit is een prima baan binnen de Eenheid Rotterdam.