DANNY MAKKELIE GEEFT TRAINING AAN SCHEIDSRECHTERSVERENIGING DRECHTSTEDEN

Danny Makkelie

Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden houdt op woensdag 10 augustus de eerste training van het nieuwe seizoen en heeft daarvoor een bijzondere gasttrainer uitgenodigd. Niemand minder dan FIFA-scheidsrechter Danny Makkelie zal die avond tussen 20.00 en 22.00 uur een speciale training verzorgen.

De clinic van de topscheidsrechter is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. Ook scheidsrechters van BVV Barendrecht zijn dus van harte uitgenodigd. Aspirant-scheidsrechters die interesse hebben om te gaan fluiten, kunnen ook deelnemen aan de speciale training.

De training wordt gehouden op woensdagavond 10 augustus van 20.00 tot 22.00 uur op het hoofdveld van ASWH, Sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Inloop is vanaf 19.30 uur. Er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen.

Het bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden verheugt zich op deze mooie opening van het nieuwe seizoen en hoopt ook veel BVV-scheidsrechters te mogen verwelkomen.