DANKWOORD G-VOETBALLERS VOOR COÖRDINATOR HENK VERMEER

Henk Vermeer Lid van Verdienste

Zaterdagochtend spelen zowel G1 als G2  om 10.00 uur thuis de laatste poulewedstrijden in de beker. G1 treedt aan tegen NOC Kralingen G1 en G2 speelt de dorpsderby tegen Smitshoek G1. De spelers zijn met veel plezier aan de nieuwe voetbaljaargang beginnen, maar zullen het dit seizoen wel moeten doen zonder Henk Vermeer. Na 19 jaar nam Henk vorig seizoen afscheid als coördinator van de G-voetbalafdeling.

Het jaarlijkse voetbalweekend van de G-voetballers stond eind vorig seizoen in het teken van het afscheid van Henk In Diessen speelden G1 en G2 op zaterdag een toernooi bij Sparta ’25 in Beek en Donk. Hierna werd er genoten van een barbecue. Als verrassing kwam Ineke, de vrouw van Henk, ’s avonds ook naar Diessen om bij de afscheidsavond van Henk aanwezig te zijn.

Henk nam plaats op het podium samen met Maurice en Johan. De twee voetballers waren er 19 jaar geleden al bij toen er bij BVV Barendrecht werd begonnen met G-voetbal. Henk werd eerst in het zonnetje gezet met verschillende cadeaus. Hierbij zat onder andere een boek met persoonlijke stukjes van de spelers en begeleiders en vele foto’s van de afgelopen jaren. Vervolgens werd er een quiz gehouden waarbij Henk vragen kreeg van de spelers en begeleiders over de afgelopen 19 jaar. Ook de vrouw van Henk werd op gepaste wijze bedankt door teamleider Jantine. Henk droeg na zijn prachtige afscheidsspeech symbolisch de sleutelbos over aan de nieuwe coach Martijn Kooijman.

De laatste training van Henk voor de zomerstop ging helaas vanwege slechte weersvoorspellingen niet door. Op deze dinsdagavond werd Henk door het bestuur  van de BVV benoemd tot Lid van Verdienste.

Trainers en spelers van de G-voetballers willen Henk via deze weg nogmaals bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Het zijn jaren geweest waarbij Henk met heel veel spelers en trainers zijn hobby en kennis mocht delen. Hierbij werden sportiviteit, respect en plezier met elkaar als belangrijkste aspecten neergezet. Hiervoor zijn wij Henk dankbaar en de teams wensen Henk, Ineke en Sjoerd dan ook het allerbeste voor de toekomst. En natuurlijk hopen zij hen ook nog regelmatig op zaterdag langs de velden of in de kantine van De Bongerd te zien.