CORONAVIRUS – TOT 1 JUNI GEEN VOETBAL – BESTUUR BERAADT ZICH

Het kabinet heeft gisterenavond besloten om met onmiddellijke ingang alle evenementen, waaronder ook het amateurvoetbal valt, tot zeker 1 juni te verbieden. Dit betekent dat er dit lopende seizoen waarschijnlijk niet of nauwelijks nog gevoetbald zal gaan worden.

Uiteraard heeft het bestuur alle begrip voor de drastische maatregelen van onze regering in de gigantische strijd tegen het Coronavirus, dit gaat immers boven alles. Tegelijkertijd betekent het ook dat onze vereniging in de komende maanden geconfronteerd zal worden met een enorme uitdaging en een flink aantal problemen, waarvan het grootste de inkomstenderving zal zijn. Denk daarbij o.a. alleen al aan de inkomsten uit de kantine. Dit terwijl een behoorlijk aantal kosten door zullen blijven lopen.

Derhalve ziet het bestuur zich genoodzaakt na te denken over een aantal ingrijpende maatregelen en zullen wij in de komende dagen hierover in contact treden met de overheid over de speciaal in het leven geroepen (corona)regeling bij omzetderving en met diverse instanties zoals de KNVB, de gemeente Barendrecht, etc. Wij zullen u hieromtrent zo spoedig mogelijk verder berichten.

Op dit moment is het belangrijk dat wij elkaar zoveel mogelijk helpen, begrip tonen voor elkaars problemen en vooral en bovenal de richtlijnen uitgevaardigd door de overheid volgen in de strijd tegen het Coronavirus. Wij zijn een hechte club en met elkaar kunnen we heel veel betekenen en realiseren. Daar zijn in het verleden al hele mooie voorbeelden van voorbijgekomen.

Het bestuur wenst u veel gezondheid en vergeet niet “Gezamenlijk kunnen we deze strijd aan en winnen”!

Bestuur BVV Barendrecht