Clubkleding

Clubkleding

Klupp Sportswear is de exclusieve kledingleverancier van BVV Barendrecht.

Het officiële tenue van BVV Barendrecht is verkrijgbaar bij de BVV-shop in het jeugdhonk van sportpark De Bongerd. Het tenue is het witte shirt met het BVV Barendrecht logo, rode broek en rode kousen. Het is natuurlijk prachtig als het team waarin u of een van uw kinderen speelt in een gesponsord Klupp-shirt, met shirtreclame!
Neem s.v.p. even contact op met Robert Lucas (06-22959447) of met Wim Vonk (06-51301583) of mail naar sponsorzaken@bvvbarendrecht.nl. Zij informeren u graag over tarieven en andere sponsormogelijkheden. Om alles in goede banen te leiden kunnen alleen in overleg met deze BVV-bestuurders teams worden gesponsord en sponsorkleding worden aangeschaft.

Aanschaffen van het Barendrecht-tenu kan alleen bij de BVV-shop op sportpark De Bongerd. Informatie kan ook verkregen worden via Diana Botterhuis of Robert Lucas via shop@bvvbarendrecht.nl.Voor de jeugdspelers is er een kledingleaseplan ingevoerd, in de contributie is een bedrag van €15,- verwerkt. De BVV zorgt via de team tassen dat elke jeugdspeler een tenue heeft.

Bekijk hier ons leaseplan Bekijk hier onze clubkleding