BVV JEUGDJOURNAAL: KENNISMAKEN MET JOSÉ ROUWEN EN MARCO VALKHOF

José Rouwen en Marco Valkhof

In het BVV Jeugdjournaal geven trainers, coaches en bestuurders van de jeugdopleiding van de club meer informatie geven over het reilen en zeilen van de ruim 70 (!) jeugdteams van de club. Deze week maken we kennis met José Rouwen (links) en Marco Valkhof (rechts), die als coördinatoren de jongste voetbaljeugd van de Bongerdjes begeleiden.

“Mijn naam is Marco Valkhof en ik ben 38 jaar. Ik ben vader van Tim (5) en Zoë (9) en woon samen met mijn gezin in Barendrecht. Vanaf mijn 5e jaar voetbal ik bij BVV Barendrecht en heb ik alle hoogste jeugdelftallen doorlopen en prachtige jaren gehad. In de senioren speelde ik een groot deel in een vriendenelftal en na een aantal jaren er tussenuit te zijn geweest, voetbal ik nu met veel plezier in de Renes 35+ competitie. In het dagelijks leven ben ik Teamleider Zakelijk bij BeneVia Verzekeringen.

Mijn naam is José Rouwen en ik ben 38 jaar. Ik ben vader van Riven van 5 jaar en Nolenn van 2 jaar. Samen met mijn gezin woon ik inmiddels 6 jaar met veel plezier in Barendrecht. Daarvoor woonde ik in Rotterdam Zuid waar ik ook ben opgegroeid. In de jeugd heb ik bij Spartaan ’20 gevoetbald en als senior heb ik gevoetbald bij LMO, Coal en BZC ’95. Af en toe voetbal ik nog in een vriendenelftal. In het dagelijks leven werk ik als Credit Controller voor het Maasstad Ziekenhuis.

Omdat wij even oud zijn, is de kans groot dat wij in de jeugd tegen elkaar hebben gevoetbald. Vanwege onze voetbalachtergrond is ons gevraagd om dit jaar samen coördinator van de Bongerdjes te zijn. Dit betekent dat wij op woensdag de trainingen en op zaterdag de wedstrijden in goede banen proberen te leiden. Wij kijken uit naar de samenwerking en belangrijkste voor ons zijn lachende gezichten bij de spelertjes.”