BVV GENOOTSCHAPS-LEDEN SPELEN ELKAAR DE BAL TOE

Helaas worden er op de voetbalvelden van BVV Barendrecht al enige tijd geen wedstrijden meer gespeeld, maar gelukkig zijn de ondernemers die zich aan BVV Barendrecht verbonden hebben nog wel actief.

Zo heeft hoofd-jeugdsponsor Dubbelsteyn | De Fonkert vorige week bij hoofdsponsor BEST Trucks wederom een fraaie nieuwe BMW afgeleverd. Het is de derde BMW die BEST Trucks in het afgelopen jaar bij Dubbelsteyn | De Fonkert heeft besteld. “Ik vind het belangrijk om elkaar als ondernemers de bal toe te spelen als het even kan”, verklaart Ronald Janssen, directeur van BEST Trucks en een van de oprichters van het Genootschap BVV. Dat genootschap bestaat uit verschillende ondernemers die in meer om mindere mate bij BVV Barendrecht betrokken zijn. “Ik stuur mijn medewerkers met een auto van de zaak daarom graag richting BMW”, vervolgt hij.

Marcel Moerkerken van Dubbelsteyn | De Fonkert is uiteraard blij met de voorzet van de collega-sponsor. “Het is natuurlijk altijd leuk dat we iets terug krijgen voor onze sponsoring aan de club. BEST Trucks en wij gunnen de BVV het allerbeste en als we binnen het netwerk van de club ook nog eens zaken met elkaar kunnen doen, maakt dat de samenwerking extra leuk! Zoals wij altijd zeggen bij Dubbelsteyn | De Fonkert: Join the Family!”