BVV BARENDRECHT ZOEKT TRAINER VOOR TWEEDE ELFTAL

BVV Barendrecht is voor het aankomende seizoen 2023/2024 op zoek naar een trainer voor het tweede elftal, dat uitkomt in de reserve 1e klasse. Het tweede elftal vormt het aankomend seizoen samen met Barendrecht Onder-23, uitkomend in de landelijke eerste divisie, één dynamische selectiegroep.

De BVV is een gerenommeerde zaterdagamateurvereniging die met zijn hoofdmacht uitkomt in de Derde Divisie. De club is een door de KNVB gecertificeerde regionale jeugdopleiding, partner van de Feyenoord Academy, en speelt met al zijn jeugdselectieteams op divisieniveau.

Het doel van de club is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen, zowel op technisch en tactisch niveau maar ook op de mentale en fysieke aspecten. Trainers en spelers worden hierin actief begeleid. BVV Barendrecht hecht veel waarde aan de doorstroming en een goede begeleiding van jeugdspelers richting de senioren-selecties. Het ingerichte Onder-23 talententeam past samen met het tweede elftal als één selectiegroep uitstekend binnen dit beleid.

Het tweede elftal traint twee keer per week op dinsdag en donderdag samen met Onder-23 van 19.30 tot 21.00 uur. De trainingsdagen en -tijden zijn bewust gelijkgetrokken met de selecties van het eerste elftal en de JO19-1, zodat de trainers frequent contact kunnen onderhouden met de hoofdtrainer van het eerste elftal en overige bovenbouw (jeugd)selectietrainers.

BVV Barendrecht biedt daarbij:

  • Een fijne werkomgeving waarin je je als trainer kunt ontwikkelen;
  • Een vereniging waar plezier en presteren samengaan;
  • Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers;
  • Goede faciliteiten en accommodatie.

Ben jij de trainer die ervaring heeft met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep? En heb je de vaardigheden om de doorstroming van jeugdtalenten te faciliteren en te bevorderen door spelers op een enthousiaste wijze te motiveren en verbinding te creëren binnen het team en met de vereniging? Stuur dan je sollicitatie met C.V. naar bestuurslid voetbalzaken Gert van der Wal (voetbalzaken@bvvbarendrecht.nl).