BVV BARENDRECHT THUIS HARD ONDERUIT (WEDSTRIJDVERSLAG)

BVV Barendrecht kende een frustrerend weekend. Op het eigen sportpark de Bongerd leed de ploeg van trainer Albert van der Dussen een harde 0-4 nederlaag tegen HHC Hardenberg. Sargon Gouriye was de grote plaaggeest van de middag, de aanvaller wist drie keer het net te vinden.

Al in de zesde minuut was het zaterdagmiddag raak. Een corner werd door verdediger Jeffrey Aarts ongelukkig voor de voeten van Rick Hemmink gekopt. Van dichtbij kon hij de bal eenvoudig achter de kansloze keeper Nick van der Ploeg schieten. Het bleek de opmaat voor een moeizame wedstrijd, waarin BVV Barendrecht weinig te vertellen had.

Grote man van de wedstrijd werd Sargon Gouriye. De snelle aanvaller bleek ongrijpbaar en dook regelmatig gevaarlijk op achter de laatste linie van BVV Barendrecht. In de 26ste en 39ste minuut was het opnieuw raak. Hoewel aan beide doelpunten een luchtje van buitenspel zat, waren de treffers dik verdiend. BVV Barendrecht kwam niet veel verder dan een mislukt afstandsschot van Danny Monster.

De eerste kans na de pauze was voor BVV Barendrecht. Verdediger Ilyas Oulad-Ali raakte het zijnet. Daarna kreeg HHC toch al snel weer het heeft in handen. Twintig minuten voor tijd viel de definitieve beslissing. Yorick van Deelen verdedigde ongelukkig uit, waarna Sargon Gouriye zijn derde van de middag aan kon tekenen. En zo werd het voor de rood-witten een wedstrijd om snel te vergeten.

Barendrecht – HHC Hardenberg 0-4 (0-3)
6. Rick Hemmink 0-1, 26. Sargon Gouriye 0-2, 39. Sargon Gouriye 0-3, 72. Sargon Gouriye 0-4.
Scheidsrechter: v.d. Laan. Gele kaarten: Oulad-Ali, Monster (Barendrecht).
Opstelling BVV Barendrecht: Van der Ploeg; Almeida, Oulad Ali, Aarts, Van Deelen; Dorst (69. Navajas Sanchez), Monster, Cohen; Masrhalmi (46. Dabaghian), Mourits (69. Biekman), Martijn
Opstelling HHC Hardenberg: Nijland; Manuhutu, Görtz, Werkman, Bouws; Mannes (80. Amakodo), Hemmink, Kobussen; Van Benthem (65. Schmidt), Van der Leij, Gouriye (74. Reinders).

Veertiende
Door de nederlaag zakt BVV Barendrecht naar de veertiende plaats op de ranglijst met zes punten uit zes gespeelde wedstrijden. HHC Hardenberg klimt naar de achtste positie. AFC is de nieuwe koploper in de Tweede Divisie. Volgende week gaat BVV Barendrecht om 15.30 uur op bezoek bij Jong Sparta.