BESTUURSLID MAARTEN POLDERMAN VERTREKT BIJ BVV BARENDRECHT

Tribune-BVV-dag

Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Maarten Polderman vertrekt bij BVV Barendrecht. Het bestuur van de voetbalclub maakt vandaag bekend dat Polderman te kennen heeft gegeven zijn functie met onmiddellijke ingang te willen beëindigen. Een verschil van mening over het te voeren beleid rondom de jeugdopleiding van BVV Barendrecht ligt ten grondslag aan dat besluit.

Uiteraard betreurt het bestuur het besluit van Polderman, maar respecteert het de beslissing van de voetbaltechnische bestuurder. Polderman is ruim tien jaar in die rol actief geweest voor BVV Barendrecht en daarvoor is de club hem uiteraard erg dankbaar. Het bestuur gaat op zoek naar een kandidaat om de portefeuille van voetbaltechnische zaken over te nemen.

Ook selectietrainers Jeffrey de Geus en Shane Boogaert van de JO-15 selectie hebben in goed onderling overleg besloten  hun functies als trainers ter beschikking te stellen. Uiteraard gaat het bestuur op zoek naar een tweetal nieuwe trainers en hoopt zij die snel te kunnen presenteren.