BEST TRUCKS NIEUWE HOOFDSPONSOR BVV BARENDRECHT

BEST Trucks hoofdsponsor

Voetbalvereniging BVV Barendrecht gaat het nieuwe seizoen in met een nieuwe hoofdsponsor. BEST Trucks heeft zich als hoofdsponsor aan de rood/witten verbonden voor komend seizoen. Het hoofdsponsorschap van de dealer van DAF-trucks komt in een tijd waarin BVV Barendrecht alle financiële steun kan gebruiken. Dat BEST Trucks zich juist nu als hoofdsponsor aan de club verbindt, is dan ook een welkome opsteker.

BEST Trucks, met zijn hoofdvestiging op een steenworp afstand van sportpark De Bongerd, is al jarenlang betrokken bij BVV Barendrecht. Het bedrijf was eerder shirtsponsor van A1 en al sub-shirtsponsor van het eerste elftal en heeft de sponsoring met ingang van het nieuwe seizoen uitgebreid naar het hoofdsponsorschap. “Dat de club me aan het hart gaat, is algemeen bekend”, begint directeur/eigenaar Ronald Janssen van BEST Trucks. Als aanvoerder van het veteranenelftal van de BVV kruist hij nog wekelijks de degens met veteranenteams in de regio. “Maar de sponsoring is ingegeven door meer dan clubliefde. Ook zakelijk gezien levert de verbintenis met de club ons veel op”, verduidelijkt hij.

Genootschap BVV
Een van de initiatieven die daaraan bijdraagt is het Genootschap BVV, een groep succesvolle ondernemers waar BEST Trucks onderdeel van uitmaakt. Samen met een andere BVV-sponsor was Janssen een van de initiatiefnemers. “Het genootschap organiseert gedurende het jaar ook een aantal onderlinge activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken bij leden, Europese stedentrips en het bijwonen van internationale sportwedstrijden. Tevens helpen de leden elkaar met de uitdagingen waar zij als ondernemers mee te maken hebben. Het is voor ons een uitermate nuttig netwerk, dat zijn oorsprong kent bij BVV Barendrecht”, vertelt Janssen. Het gezelschap is niet ‘exclusief’ voor bedrijven die betrokken zijn bij de voetbalclub, benadrukt hij: “Ook verschillende ondernemers die geen nauwe band hebben met BVV Barendrecht zijn inmiddels aangesloten. Als is een van de doelen ook om middelen aan te trekken voor de BVV.”

Betrokken bedrijf
Voorzitter Martin Seltenrijch van BVV Barendrecht is uiteraard erg blij dat BEST Trucks het hoofdsponsorschap komend seizoen invult. “De kandidaten voor de belangrijkste sponsorpositie lagen niet voor het oprapen”, zegt Seltenrijch met gevoel voor understatement. “Het is een lastige tijd om nieuwe sponsoren te vinden, zeker nu veel bedrijven voorzichtig zijn met investeringen vanwege de coronacrisis. We zijn enorm dankbaar dat BEST Trucks nu als hoofdsponsor instapt. Het siert de betrokkenheid van het bedrijf bij onze club en is een meer dan welkome opsteker in een tijd waarin we als verenging alle zeilen moeten bijzetten.”

De concrete invulling van het hoofdsponsorschap wordt in de zomerperiode verder uitgewerkt tussen BVV Barendrecht en BEST Trucks. In het nieuwe seizoen wordt gezocht naar een passend moment om het hoofdsponsorschap officieel te bekrachtigen.