BARENDRECHTSE PUPILLEN IN DE PRIJZEN BIJ ZAALTOERNOOI WOUW

Zaaltoernooi Wouw

Na de succesvolle ervaring van vorig jaar mochten dit jaar jeugdspelers van zowel Barendrecht Onder-13, Onder-12 als Onder-11 weer deelnemen aan een van de grootste en meest prestigieuze zaalvoetbaltoernooien voor jeugdteams. Met een deelnemersveld van bijna 150 teams van ruim 50 verschillende verenigingen of voetbalacademies was het een mooie uitdaging voor de jongens om te spelen voor de prijzen, en met succes!

Op donderdag 3 januari was het de beurt aan de jeugdspelers van Barendrecht Onder-12. Na een sterk begin met twee overwinningen werd er uiteindelijk gestreden om de derde en vierde plaats. Dankzij een schitterend afstandsschot van Mike van der Wolff werd de derde plaats een feit. Ook Sem Beekman viel in de prijzen. Door zowel de organisatie, jury als scheidsrechters werd Sem uitgeroepen tot beste speler van toernooi!

Twee dagen later was het de beurt aan zowel Barendrecht Onder-12 als Onder-13. In de vroege ochtend was het eerst aan de jeugdtalenten van Onder-12 om hun voetbalkunsten te vertonen. Helaas was het een pittige ochtend tegen een sterk deelnemersveld en was de zesde plaats uiteindelijk het maximale resultaat.

In de middag was het nog de beurt aan de jongens van Onder-13 om aan te treden, en met groot succes. Na twee overwinningen wisten de pupillen zich al snel te plaatsen voor de kruisfinales. In de halve finale maakte Daan den Otter met een hattrick in één minuut het grote verschil, waarna er in de finale gestreden mocht worden tegen RBC Roosendaal. Het was in de eindstrijd wederom Daan den Otter die met twee goals de finale besliste. Vol trots mochten de jongens de eerste prijs ophalen, waarna ook topscorer Daan den Otter als beste speler werd uitgeroepen.