BARENDRECHT WINT OOK IN MAASSLUIS

DE TN17 03BVV Barendrecht heeft de prima prestaties in de Tweede Divisie zaterdag een goed vervolg kunnen geven. Na de overwinning eerder dit seizoen op De Bongerd, wonnen de rood/witten ook op bezoek bij Excelsior Maassluis. De thuisploeg kreeg direct in de openingsfase de beste kans, maar keeper Marc van Splunter reageerde attent. Halverwege de eerste helft ging de bal op de stip na een charge op Salem; Tim Eekman schoot binnen vanaf elf meter (1-0). Vlak voor rust verdubbelde Daniël Esajas de marge voor de Bongerdbewoners (2-0). In de tweede helft waren beide Rijnmond-ploegen opnieuw aan elkaar gewaagd, maar werd er niet meer gescoord. Door de zege in de Rijnmond-derby behoudt Barendrecht de vierde plaats op de ranglijst van de Tweede Divisie. Het wedstrijdverslag vindt u hier.