BARENDRECHT WINT OEFENDUEL VAN XERXES/DZB

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft dinsdagavond een ruime oefenzege geboekt op Xerxes/DZB. De Rotterdamse zaterdag-eersteklasser werd met 4-1 verslagen op sportpark De Bongerd.

Barendrecht opende al vroeg de score; Qrushinco Rosina vond al na drie minuten het net voor de Bongerdbewoners (1-0). Na een halfuur verdubbelde Bart Deprez de voorsprong (2-0). In de slotminuut van de eerste helft viel ook de derde Barendrechtse treffer, die op naam kwam van Danny Monster (3-0). Halverwege de tweede helft redde Soufian de Koning de Rotterdamse eer door de 3-1 voor Xerxes/DZB te scoren. Het slotakkoord was wel voor de thuisploeg; Peter de Lange tekende een kwartier voor tijd voor de 4-1 eindstand.

Zaterdag komt Barendrecht weer in competitieverband in actie. Dan is SteDoCo om 14.30 uur de tegenstander van de rood/witten op sportpark De Bongerd.