BARENDRECHT WINT OEFENDUEL VAN POORTUGAAL

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft dinsdagavond een oefenduel gespeeld tegen regiogenoot SV Poortugaal. De rood/witten waren in eigen huis met 3-0 te sterk voor de eersteklasser.

Barendrecht kwam op de eigen Bongerd vlak voor rust op voorsprong tegen de koploper uit de eerste klasse B. Qjell Krolis (foto) maakte de 1-0 tegen Poortugaal, dat na de zomer tevens zijn nieuwe club wordt. Na de 1-0 ruststand wist Barendrecht na de onderbreking nog twee keer te scoren. Jeugdtalent Floris de Blok maakte robnd het uur de 2-0, routinier Tim Eekman bepaalde tien minuten later de eindstand op 3-0 uit een strafschop.

Zaterdag staat er weer een competitiewedstrijd op het programma voor Barendrecht. Dan komt ODIN ’59 naar sportpark De Bongerd.