BARENDRECHT WINT DOELPUNTRIJK OEFENDUEL VAN JONG RKC

Barendrecht 1 heeft dinsdagavond een doelpuntrijk oefenduel gewonnen. Jong RKC werd op sportpark De Bongerd met 4-3 verslagen.

In de eerste helft maakte Bas Mourits al na tien minuten de openingstreffer voor Barendrecht (1-0). Daarna duurde het tot de tweede helft eer het oefenduel ontbrandde. Direct na rust zette Joost van Eck de rood/witten op een 2-0 voorsprong, maar Dave Panka maakte even later de aansluitingstreffer voor de beloften uit Waalwijk. Met zijn tweede treffer verdubbelde Joost van Eck rond het uur de marge weer voor Barendrecht (3-1), maar vlak daarna zorgde Sesey namens Jong RKC opnieuw voor de aansluitingstreffer (3-2). Anass Masrhalmi tekende een kwartier voor tijd voor de vierde Barendrechtse goal (4-2), waarna de oefenzege niet meer in gevaar kwam. In de slotminuut scoorde Dave Panka nog wel de 4-3 voor Jong RKC.