BARENDRECHT WINT BIJ ODIN ’59

Barendrecht 1 heeft zaterdag na twee gelijke spelen ook zijn eerste competitie-overwinning geboekt. De rood/witten wonnen in Heemskerk met 0-1 van ODIN ’59.

In een gelijkopgaande eerste helft werd er niet gescoord, maar vlak na de rust was het wel raak: Ramy Salem trof doel op aangeven van Peter de Lange en zette Barendrecht op een 0-1 voorsprong. De rood/witten waren na remises erop gebrand om de zege nu wel te pakken. Thuisploeg ODIN ’59 zette in de slotfase wel aan voor een offensief, maar de Barendrecht-defensie hield stand en trok de 0-1 overwinning over de streep.

Door de driepunter is Barendrecht na drie duels nog ongeslagen in de Derde Divisie. De rood/witten hebben vijf punten uit drie duels en bevinden zich daarmee in de subtop van de ranglijst. Het uitgebreide wedstrijdverslag volgt zondag.