BARENDRECHT VERSLIKT ZICH OOK IN GOES

Het eerste elftal van BVV Barendrecht blijft in de hoek waar de klappen vallen. Zaterdag verloren de rood/witten voor de vierde keer op rij; laagvlieger Goes was met 1-0 te sterk op sportpark De Bongerd.

De gasten uit Zeeland, die voor aanvang van de speelronde op de voorlaatste plaats stonden, kwamen op De Bongerd al snel op voorsprong. Steve Schalkwijk kopte na twaalf minuten een voorzet bij de tweede paal binnen (0-1). Barendrecht kon daar in de eerste helft weinig tegenover zetten. Pas in de tweede helft toonden de rood/witten verbetering en werd Goes onder druk gezet, maar tot een doelpunt leidde dat niet. In de slotfase waren de Zeeuwen dichtbij een tweede treffer, maar Joost Mangert voorkwam ten koste van een gele kaart een hogere achterstand. Goes trok de overwinning echter over de streep, waardoor Barendrecht nog altijd wacht op de eerste herfstoverwinning in de Derde Divisie.