BARENDRECHT VERLIEST VAN KOZAKKEN BOYS

Na een reeks van negen ongeslagen duels heeft Barendrecht zaterdag verloren. Op sportpark De Bongerd was Kozakken Boys met 2-1 te sterk voor Barendrecht. In een meer spannende dan goede wedstrijd was de ploeg uit Werkendam de bovenliggende partij, al kreeg Barendrecht in de eerste helft via Bas Mourits de beste kansen om de score te openen. Na een doelpuntloze eerste helft scoorde Kozakken Boys in het eerste kwartier na rust twee keer: beide goals werden gemaakt door topscorer El Azzouti (0-2). Uit het niets maakte Barendrecht de aansluitingstreffer, toen Joey Jongman een corner van Tim Eekman tegen de touwen kopte (1-2). Barendrecht geloofde ineens weer in een resultaat en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks een slofoffensief kwam die er niet meer op De Bongerd. Barendrecht kan zich door de nederlaag richten op het behouden van plek drie op de ranglijst, die de rood/witten nog wel stevig in handen hebben.