BARENDRECHT SPEELT GELIJK TEGEN GVVV

BVV Barendrecht heeft zaterdag met gelijkgespeeld tegen GVVV. Op sportpark De Bongerd werd het 1-1.

Met enig fortuin hadden de rood/witten een driepunter kunnen halen, maar daarmee zou Barendrecht wel te rijk beloond zijn geweest. In de eerste helft zag het er namelijk geen moment naar uit dat de Bongerdbewoners een resultaat konden behalen. GVVV was met één treffer door Jeremy de Graaf (0-1) genadig voor Barendrecht. Na de rust bracht Albert van der Dussen met Rowendley Martijn meer snelheid in de voorhoede, waardoor Barendrecht gevaarlijker voor de dag kwam. Al na vijf minuten resulteerde het betere spel in de gelijkmaker, toen Donny Navajas Sanches na een goede steekbal van Delano a Cohen de 1-1 maakte. Barendrecht kreeg kansen op meer, maar in het laatste kwartier was GVVV de gevaarlijkste ploeg en hield Barendrecht-keeper Nick van der Ploeg de rood/witten op de been. In blessuretijd had Barendrecht echter alsnog de drie punten kunnen behalen, maar de inzet van Martijn eindigde op de paal. Daardoor bleef het 1-1 op De Bongerd.

Hoewel Barendrecht daarmee na drie nederlagen weer een punt pakte, zakten de rood/witten toch verder weg op de ranglijst. De concurrenten in de degradatiezone winnen, waardoor Barendrecht nu zeventiende staat.