BARENDRECHT OP BEZOEK IN ARENA IN TWEEDE RONDE KNVB-BEKER

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht kan in december een prachtige trip tegemoet zien. De loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker koppelde Barendrecht zaterdagavond aan titelhouder Ajax, dat half december de gastheer is van de Bongerdbewoners in de Johan Cruijff Arena.

Het duel in Amsterdam wordt gespeeld op dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 december. De exacte datum en het aanvangstijdstip worden binnenkort bekend gemaakt. Hoe BVV-supporters kaarten voor het uitduel kunnen krijgen wordt in de loop van november bekend gemaakt.

Barendrecht dankt het bijzondere uitduel tegen Ajax aan de overwinning die het woensdagavond boekte bij ADO ’20. In de absolute slotfase van de verlenging scoorde Barendrecht in Heemskerk de winnende 3-2, waardoor er geen strafschoppen nodig waren om de wedstrijd te beslissen. In de voorronde rekende Barendrecht overtuigend af met Scheveningen (3-0). Nu wacht in de tweede ronde dus een duel tegen de landskampioen en titelhouder van de KNVB-beker in Amsterdam.