BARENDRECHT ONDERUIT TEGEN STEDOCO (WEDSTRIJDVERSLAG)

Barendrecht leed zaterdag een 0-3 nederlaag tegen SteDoCo uit Hoornaar. Met name in het eerste half uur van de wedstrijd kreeg Barendrecht mogelijkheden. Een vrije trap van Tim Eekman, gevolgd door een lob van Marouane Bakour over keeper Smith werd van de lijn gehaald. In de 32e minuut strafte Wesley Meeuwsen een slechte spelhervatting van keeper Donovan Levestone af: 0-1. Nog voor rust, in de 40e minuut, schoot Jesse Wieling uit een vrije trap van afstand, diagonaal over doelman Levestone heen, de 0-2 in de kruising.

In de rust werd Stanley Husen vanwege een blessure gewisseld. Jeroen van der Wal was zijn vervanger. Ondanks de insteek van Barendrecht om direct na rust terug te komen in de wedstrijd, was het Joran Schröder van SteDoCo die al snel de 0-3 binnenschoot.

Barendrecht bleef aandringen en kreeg zeker mogelijkheden. In de 73e minuut werd de bal na een schot van Marouane Bakour door keeper Smith uit de kruising getikt. Ook de ingevallen Robin Driesse kreeg nog een mooie kans.

Peter de Lange, Niels Vorthoren en keeper Nick van der Ploeg ontbraken bij Barendrecht door opgelopen blessures in het 120 minuten durende bekerduel van afgelopen woensdag uit tegen Odin ’59.

Yarick Dorst in duel aan de zijlijn.
Tim Eekman controleert de bal.
Joost Mangert kopt de bal uit een hoekschop voor het doel.
Het schot van Qjell Krolis wordt geblokt door SteDoC0 aanvoerder Wesley Pollemans.
In de 32e minuut straft Wesley Meeuwsen een slechte spelhervatting van keeper Donovan Levestone af: 0-1.
Donovan Levestone wordt voor de tweede keer gepasseerd: 0-2. Trainer Jack van den Berg denkt na, wat nu!
Stanley Husen had zich een meer succesvolle terugkeer op de Bongerd voorgesteld. Blessureperikelen spelen hem partten. Hij viel na een helft weer uit.
Met Jeroen van der Wal op het middenveld kwam er meer lijn in het spel van de rood/witten.
Invaller Robin Driesse wordt op de huid gezeten door twee tegenstanders.
Ook de jonge Floris de Blok moest nog voor 5 minuten opdraven. Te veel spelers hadden de 120 minuten bekervoetbal tegen Odin ’59 nog in de benen.

B
arendrecht – SteDoCo (0-3)
32. Wesley Meeuwsen 0-1, 40. Jesse Wieling 0-2, 49. Joran Schröder 0-3.
Scheidsrechter: De Bruijn. Gele kaart: Joost Mangert (Barendrecht).
Opstelling Barendrecht: Donovan Levestone; Tim Eekman, Max van Dijk, Joost Mangert, Stanley Husen (45: Jeroen van der Wal), Luvienno Statia; Yarick Dorst, Bram de Bruijn, Emilio Samsey (85: Floris de Blok); Qjell Krolis (62: Robin Driesse), Marouane Bakour.
Opstelling SteDoCo: Mark Smith, Etienne Mariana, Wesley Pollemans, Bryan Jongeneel, Benjamin van Wanrooij, Jesse Wielinga, Wesley Meeuwsen (71: Kyle Doesburg), Joran Schröder (86: Marc Ripmeester), Vincent Verheul (80: Bram van Eijk), Ibrahim Toure, Marlon Pereira.

Middenmoot
Barendrecht staat nu 8e met 9 punten uit 6 wedstrijden. Sparta Nijkerk blijft na hun overwinning koploper in de Derde Divisie.

VVOG
Volgende week speelt Barendrecht om 14.30 uur uit bij VVOG in Harderwijk. VVOG staat op dit moment op de 15e plek met 4 punten.