BARENDRECHT ONDERUIT IN DOELPUNTRIJK BEKERDUEL: 4-3 (WEDSTRIJDVERSLAG)

Waar Barendrecht twee weken terug in de competitie met 3-4 won in Heemskerk van ODIN ’59, waren de rollen vanavond omgekeerd. Na balverlies op het middenveld kwam ODIN ’59 op een 1-0 voorsprong. Qjell Krolis wist de gelijkmaker te scoren. Nadat ODIN ’59 uit een penalty, na een duwfout van Emilio Samsey, op voorsprong was gekomen, zorgde wederom Qjell Krolis voor de gelijkmaker: 2-2.

Na rust kwam Barendrecht voor het eerst in de wedstrijd op een 2-3 voorsprong door een kopbal van Niels Vorthoren. Een schot van Marouane Bakour kwam op de paal. Daarna kwam ODIN’59 terug op 3-3. Een stand die tot het eindsignaal van de normale speeltijd bleef staan. Dit betekende een verlenging in de late uurtjes.

Tijdens de verlenging viel doelman Nick van der Ploeg geblesseerd uit. Hij werd vervangen door Donovan Levestone. Drie minuten voor het einde van de extra tijd kwam ODIN ’59 op 4-3. In een slotoffensief schoot Peter de Lange nog op de lat. Het verlies betekent helaas het einde van het KNVB-bekerseizoen voor Barendrecht.

ODIN ’59 – Barendrecht 4-3 (na verlenging) (2-2)
22. Halman 1-0, 32. Krolis 1-1, 36. De Vries 2-1 (pen.), 38. Krolis 2-2, 61. Vorthoren 2-3, 71. De Vries 3-3, 116. Brandsma 4-3.
Scheidsrechter: Winkel. Gele kaarten: Boekel, Correira (ODIN ’59), Bakour, De Bruin, Husen, Krolis, Statia (Barendrecht)
Opstelling ODIN ’59: Meendering, Mijnders (50. Eekhout), Driever (64. Dikker), Boekel (91. Kansen), Scheffer, Halman, Brandsma, De Vries (112. Halbersma), Tros, Jager, Hulleman.
Opstelling Barendrecht: Van der Ploeg (104. Levestone), Eekman, Husen (118. Salem), Van Dijk, Statia, Vorthoren (67. De Lange), Samsey (104. Mangert), Dorst, De Bruin, Bakour, Krolis.

Stedoco
Komende zaterdag speelt Barendrecht thuis tegen Stedoco, dat dit weekend met 2-0 winst tegen VVOG de eerste overwinning van het seizoen boekte. Op het eigen Sportpark de Bongerd wordt om 14.30 uur afgetrapt.