BARENDRECHT HEKKENSLUITER NA NEDERLAAG BIJ IJSSELMEERVOGELS

Barendrecht heeft zaterdag niet voor een stunt kunnen zorgen tegen IJsselmeervogels. De kampioenskandidaat was met 3-0 te sterk voor de rood/witten, die door de andere resultaten nu hekkensluiter zijn.

De thuisploeg opende sterk en kwam al na zeven minuten op een 1-0 voorsprong dankzij Maikel de Harder. Ondanks de snelle achterstand was Barendrecht in de eerste helft twee keer dichtbij de gelijkmaker. Max van Dijk zag een kopbal op de lijn gekeerd worden en Delano a Cohen plaatste een vrije trap net naast de kruising. Ook na de rust deed Barendrecht goed mee, maar kon het opnieuw de gelijkmaker niet forceren. De treffer viel aan de andere kant; Danny van den Meiracker maakte een kwartier voor tijd de 2-0. In de slotfase van het duel maakte Maikel de Harder nog een tweede treffer, waardoor Barendrecht met 3-0 verloor bij IJsselmeervogels.

De rood/witten zakken zodoende naar de laatste plaats op de ranglijst, want concurrent VVSB won wel. FC Lienden ging zondag wel onderuit en is nu op doelsaldo ook gepasseerd door VVSB. Het wedstrijdverslag vindt u hier.