BARENDRECHT ONDERUIT BIJ DE TREFFERS

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft zaterdag een ruime nederlaag geleden in de Tweede Divisie. De Treffers was met 4-0 te sterk voor de Bongerdbewoners.

In de gelijkopgaande eerste helft kreeg Barendrecht kansen op de openingstreffer, maar De Treffers kwam zeven minuten voor rust op voorsprong. Pim Balkenstein kopte een vrije trap achter Barendrecht-keeper Nick van der Ploeg (1-0). Dat leek de ruststand te worden, maar twee minuten voor de onderbreking zorgde Alexsandar Jankovic voor de 2-0 voor De Treffers.

Die tegenslag bleek Barendrecht in de tweede helft niet meer te kunnen repareren. De Treffers controleerde de wedstrijd en liep in de slotfase uit naar een ruime overwinning. Uitblinker Jankovic strooide tien minuten voor tijd (3-0) en in blessuretijd (4-0) nog wat extra zout in de Barendrechtse wonden.