BARENDRECHT ONDER-23 MOET MEERDERE ERKENNEN IN HHC HARDENBERG

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht is zaterdag tegen zijn eerste nederlaag na de winterstop aangelopen. In Hardenberg was HHC Onder-23 met 3-1 te sterk voor de rood/witten.

De eerste helft was een schaakspel zonder veel kansen, maar daar kwam in de tweede helft verandering in. Barendrecht Onder-23 kwam tegen de verhouding in nog wel op voorsprong via Christian Bellassai, maar daarna lieten de leeftijdgenoten van HHC Hardenberg zien wat het niveau kan zijn in de hoogste divisie voor Onder-23 teams. De ploeg uit Overijssel schakelde een tandje bij en daar was Barendrecht niet tegen opgewassen: HHC trof drie keer doel en versloeg de Bongerdbewoners daardoor met 3-1.

Door de nederlaag blijft Barendrecht Onder-23 tweede in de voorjaarscompetitie, op een punt van koploper DVS ’33. Die ploeg is na een vrij weekend op zaterdag 4 maart de tegenstander van de rood/witten.