BARENDRECHT ONDER-23 BLIJFT ONGESLAGEN NA MOEIZAME ZEGE

Het Onder-23 elftal van BVV Barendrecht heeft zijn koppositie in de tweede divisie C zaterdag versterkt. Terwijl de concurrenten op de ranglijst elkaar punten afsnoepten, pakte de ploeg van trainer Frenk van der Kleij wel de volle buit.

Voor de drie punten moesten de rood/witten wel diep gaan, want gastheer VV Nuenen bleek een taaie tegenstander. Pas halverwege de tweede helft wist Barendrecht het verzet van de Brabanders te breken: Nathan scoorde na 65 minuten de 0-1. Barendrecht was voor die tijd overigens ook al de betere ploeg en zag in de eerste helft een doelpunt van Wessel om twijfelachtige redenen afgekeurd worden.

Na de openingstreffer lukte het Barendrecht ondanks aandringen van VV Nuenen de zege over de streep te trekken. Met name in het laatste kwartier stonden de rood/witten flink onder druk, maar onder leiding van keeper Maxime hield de Barendrecht-defensie stand. Zo blijft Barendrecht Onder-23 ongeslagen en heeft de ploeg nu zes punten voorsprong op zijn achtervolgers.