BARENDRECHT ONDER-23 BLIJFT AAN DE LEIDING

Het talententeam van Barendrecht Onder-23 gaat nog altijd aan de leiding in de tweede divisie voor beloftenteams. Zaterdag zag trainer Frenk van der Kleij zijn ploeg opnieuw winnen, ditmaal van Blauw Geel ’38.

Na een half uur wachten op de niet opkomende aangewezen KNVB-scheidsrechter, kon de wedstrijd toch afgetrapt worden. Barendrechter en gediplomeerd scheidsrechter Wim Stolk sr. werd bereid gevonden het duel in goede banen te leiden. In de eerste helft zonder grote kansen werd er niet gescoord, maar in de tweede helft was Barendrecht Onder-23 gretig en werd er toch nog een ruime overwinning geboekt.

Alejandro Dullemond opende al snel de score (1-0) Germain Lubaya verdubbelde de marge (2-0), Julian Maas besliste de wedstrijd (3-0) en Curtly Lieuw zorgde voor een nog ruimere zege (4-0). Tien minuten voor tijd deed ook Blauw Geel nog wat terug, waardoor de eindstand werd bepaald op 4-0.