BARENDRECHT ONDER-21 NAAR HALVE FINALE SHO-CUP

bvvlogoDinsdagavond stond de laatste poulewedstrijd van Barendrecht Onder-21 op het programma tegen toernooiorganisator SHO Onder-21. Na twee eerdere overtuigende overwinningen tegen SC Feyenoord en Nieuwenhoorn was deze wedstrijd de laatste stap naar de halve finale voor de SHO Onder-21 Cup. Met een mix elftal van spelers van Barendrecht 2, 3 en JO-19 werd aan de wedstrijd begonnen. Barendrecht was in de eerste helft zeer dominant en SHO kwam er niet aan te pas, wat resulteerde in een 4-0 ruststand. In de tweede helft lieten de jeugdtalenten van de BVV de teugels vieren en werd er nog drie keer door Barendrecht gescoord, evenals twee keer door SHO. Daarmee kwam de eindstand op 7-2. De Onder-21 talenten kijken dus terug op een goede wedstrijd, waarin vooral Sjacco Meijer opviel met vier doelpunten. De tegenstander in de halve finale van het toernooi is nog niet bekend.