BARENDRECHT ONDER-21 NAAR FINALE REGIOTOERNOOI

Na een poulefase zonder puntverlies heeft het Onder-21 team van BVV Barendrecht zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van het door SHO georganiseerde regiotoernooi. In Oud-Beijerland werden de leeftijdgenoten van ASWH na strafschoppen verslagen. Na een prima begin kwam Barendrecht op voorsprong via Marouane (1-0). Ook de rest van de eerste helft waren de rood/witten beter, maar werd er niet meer gescoord. ASWH kwam na de rust feller uit de startblokken en verdiende een treffer: die kwam er tien minuten voor tijd (1-1). Het was aan keeper Lee-Quincy Cheuk-a-Lam (foto) te danken dat het daarbij bleef. Er volgde een penaltyserie, waarin de doelman zich opnieuw onderscheidde: hij stopte de eerste strafschop en nam uiteindelijk zelf de laatste BVV-penalty, die hij onberispelijk binnen schoot. In de finale, die op 22 of 29 mei wordt gespeeld bij gastheer SHO, spelen de talenten van trainers Martin Maat en Leen Vos tegen Excelsior Maassluis Onder 21.