BARENDRECHT ONDER-17 GELIJK TEGEN DEENS SELECTIETEAM

Als onderdeel van het samenwerkingsverband met de Feyenoord Academie heeft de selectie van BVV Barendrecht Onder-17 dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen een Deens selectieteam. De internationale ontmoeting eindigde in een gelijkspel.

Het Deense talententeam opende op De Bongerd de score met de eerste goal, maar daarna trokken de Barendrechtse jeugdtalenten met veel druk en een hoog tempo de wedstrijd meer naar zich toe. Dat resulteerde op aangeven van Juul in de gelijkmaker van Brian (1-1). Kort voor rust scoorden de Denen echter de 1-2. Na de rust nam het BVV Barendrecht Onder-17 de teugels opnieuw in handen, waardoor er diverse kansen werden gecreëerd. Bij een daarvan kopte Brian de bal goed door op Olec, die daarmee in staat werd gesteld om de verdiende 2-2 te scoren. Daarna vielen er geen treffers meer, waardoor de einduitslag 2-2 werd.