BARENDRECHT IN OEFENDUEL GELIJK TEGEN WESTLANDIA

Het eerste elftal van BVV Barendrecht, dat dit weekend niet in actie komt vanwege een vrij competitieweekend, heeft donderdagavond wel gespeeld. Op het eigen sportpark De Bongerd werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Westlandia.

Barendrecht speelde een goede eerste helft tegen zondagclub Westlandia, dat uitkomt in de Derde Divisie. De rood/witten kwamen al na elf minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Peter de Lange. Verdediger Stanley Husen maakte er vijf minuten voor rust 2-0 van. Na de onderbreking voerde trainer Jack van den Berg verschillende wisselingen door, waardoor de gasten uit Naaldwijk terug konden komen in de wedstrijd. Rond het uur trof Westlandia in een paar minuten twee keer achter elkaar doel, waardoor het 2-2 werd. In de stand kwam geen verandering meer.

Op zaterdag 29 februari hervat Barendrecht de competitie. Dan gaan de rood/witten op bezoek bij FC Lisse in de Derde Divisie.