BARENDRECHT NIET OPGEWASSEN TEGEN SPAKENBURG

Barendrecht 1 heeft de goede competitiehervatting van vorige week geen goed vervolg kunnen geven. Spakenburg was zaterdag op sportpark De Bongerd met 3-0 te sterk.

In de gelijkopgaande eerste helft zorgde Jordi Bitter na een kwartier voor de openingstreffer voor de gasten (0-1). Voor de thee kreeg Barendrecht een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker, maar Qjell Krolis, Marouane Bakour en Bas Mourits wisten het net niet te vinden. Vlak na rust maakte Olaf van der Sande de 0-2 voor Spakenburg. Daarna wisten de rood/witten niet meer gevaarlijk te worden en controleerde Spakenburg de wedstrijd. De 0-3 van Mike Vreekamp diep in blessuretijd was voor de statistieken.

Doordat ook de concurrenten verloren blijft Barendrecht veertiende, net aan de goede kant van de streep. Het wedstrijdverslag vindt u hier.