BARENDRECHT NAAR VOLGENDE RONDE FIDUS CUP NA WINST BIJ WCR

Barendrecht heeft dinsdagavond de volgende ronde bereikt van de Fidus Cup, het regionale toernooi dat ook wel bekend staat als de Voetbal Rijnmond Cup. In Rhoon werd WCR met 3-2 verslagen.

Favoriet Barendrecht nam halverwege de eerste helft de leiding door een doelpunt van Bradley El Idrissi (0-1). Na zestig minuten kwam WCR op gelijke hoogte (1-1), maar binnen een paar minuten kwamen de rood/witten weer op een 1-2 voorsprong dankzij Robbert Olijfveld. De aanvaller komt terug van een blessure en maakte in Rhoon weer zijn eerste speelminuten. Vlak voor tijd besliste Olec Mrowicki het duel door de 1-3 aan te tekenen. Gastheer WCR maakte in blessuretijd nog wel de 2-3, maar kwam niet meer langszij.

Door de overwinning zit Barendrecht in de koker voor de loting voor de tweede ronde, die in november wordt afgewerkt.