BARENDRECHT NAAR PLEK DRIE NA WINST IN LISSE

BM TN17 05BVV Barendrecht heeft zaterdag de derde plaats in de Tweede Divisie overgenomen van GVVV. De rood/witten wonnen zelf met 2-0 bij Lisse en zagen GVVV punten verspelen tegen FC Lienden (1-1). Barendrecht begon in Lisse sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een comfortabele voorsprong: na tien minuten zorgde Ali Khaldi na een mooie solo voor 1-0, even later kopte Bas Mourits de 2-0 achter de Lisse-keeper. In het restant van de eerste helft werden twee Barendrecht-treffers afgekeurd wegens buitenspel. Thuisploeg FC Lisse zette daar gaandeweg de wedstrijd wel een aantal kansen tegenover, maar het lukte de Bollenploeg niet om er nog een wedstrijd van te maken. Trainer Adrie Poldervaart zag zijn ploeg dan ook eenvoudig overeind blijven en de drie punten bijschrijven, waardoor Barendrecht nu de derde plaats bezet. Het wedstrijdverslag vindt u hier.